Világítás korszerűsítés

Megszoktuk, így nem is gondolunk rá, hogy életünk minden területén szükségünk van a fényre. Otthon, munkahelyünkön, sportolás, vagy szórakozás közben is rendkívül fontos a megfelelő világítás. Mindennek természetesen komoly költségei vannak. Szerencsére ma már olyan fejlett világítástechnikai megoldások állnak rendelkezésünkre, melyekkel a korábbi,  mára elavult gazdaságtalan, gyakran a környezetre is ártalmas világítótestek ( lámpatestek, fényforrások stb.) korszerű, környezetbarát és energiatakarékos, így hosszabb távon többszörösen megtérülő eszközökkel válthatók ki.

A teljesítmény nem minden. A hagyományos fényforrások és lámpatestek korszerűsítésekor – például egy LED-es világításra való átálláskor - nem elegendő csupán a fényforrások teljesítményét összehasonlítani. A tervezés során ennél sokkal több műszaki paraméterre kell figyelnünk annak érdekében, hogy megrendelőink egy megfelelő fényerejű, funkcionálisan kifogástalanul működő, hosszú élettartamú, költséghatékony, környezetbarát világítást kapjanak.

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális fényforrás beszerzési partnerként - az Irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, csarnokvilágítás, ledvilágítás, vészvilágítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrás biztosítása mellett - komplex szolgáltatási rendszerünk kiterjed a kapcsolódó igények kiszolgálására is. Így partnereinknek időt és energiát spórolunk.

Ingyenes, gyors kiszállítás egyedi árak 100% gyártói garancia Világítás korszerűsítés Tervezéstől a kivitelezésig 10 éves szakmai tapasztalat
Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Személyre szabott megállapodás
- Gyors kiszállítás
- Minőségi partnerkapcsolat

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Személyes kapcsolattartó biztosítása minden partnerünk részére.

Világítás korszerűsítés

- Tervezés
- Kivitelezés
- LED-esítés

Tovább
Világítás korszerűsítés

Világítás korszerűsítés

Világítás modernizálás költséghatékony megoldásokkal, LED-esítés.

Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek

Tovább
Megtérülés kalkulátor

Megtérülés kalkulátor

Számolja ki mennyi idő alatt térül meg a beruházása.