Professzionális világítástechnikai megoldások szállítója

A Pannon Lighting Kft. 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik professzionális világítástechnikai megoldások tervezésében és kivitelezésében. Teljes mértékben magyar tulajdonban álló cégünk független, nincs elkötelezve egyik márka vagy gyártó felé sem, de évek óta sikeresen működünk együtt a világítástechnika olyan piacvezető gyártóival, mint például az Osram, a Philips vagy a GE.

 

Függetlenségünknek és kiváló gyártói kapcsolatainknak köszönhető, hogy a piacon megtalálható termékek közül árban, minőségben és garanciális feltételekben egyaránt mindig a partnereink igényeinek és lehetőségeinek a legjobban megfelelő megoldást tudjuk megtalálni. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években végzett munkánk eredményét bevásárlóközpontok, parkolóházak, mozik, üzletek, üzemcsarnokok, irodaházak, sportpályák világítása hirdeti.

Beszállítás, kivitelezés,
tervezés

Mi nem egyszerűen csak fényforrásokat kínálunk ügyfeleinknek. A hagyományos világítási technológiák és fényforrások, lámpatestek, működtető egységek, és egyéb világítástechnikai termékek forgalmazása mellett mindent megteszünk azért, hogy termékeink körét 21. századi elvárásoknak megfelelő, új, költséghatékony, környezetkímélő és hosszútávra szóló megoldásokkal bővítsük.

A korszerű világítás iparág független. Mi egyaránt professzionális megoldást kínálunk, ha a felhasználói igény...

Rólunk mondták!

Mindig pontos és gyors reagálást kapunk...

A Pannon Lighting kft.-vel a kapcsolatunk korrekt és megbízható. Az ajánlatkérésekre mindig pontos és gyors reagálást kapunk, a megrendeléseket a megadott határidőre(de még előtte is) pontosan teljesítik. Szakmai kérdésekre érthető hasznos válaszokat, tanácsokat adnak.

Reméljük, hogy a kapcsolatunk a jövőben sem fog megváltozni és még sok közös munkában együtt tudunk dolgozni.

Üdvözlettel:

Vass József Szépművészeti Múzeum Műszaki igazgató

Mindig gyorsan és pontosan szállítottak...

A Pannon Lighting Kft-vel 2012-től van beszállítói üzleti kapcsolatunk. A megrendelt árut mindig gyorsan és pontosan leszállították, megfelelő ár-érték arányú kondíciókkal. A munkáink során felmerülő villamos anyagok, világító eszközök, egyes épületgépészeti alkatrészek azonosításában, felkutatásában mindig hathatós segítséget nyújtanak, ami az üzemeltetői feladataink ellátásánál nagy segítség.

Összességében kijelenthetem, hogy elégedettek vagyunk a hozzáállásukkal, ár kondícióikkal, szállításukkal.

Tisztelettel:

Lochinger László Facility Manager

Ami FONTOS az, hogy PONTOS!

Hiány vagy nem megfelelő termék esetén keresi a gyors megoldást, termékkiváltást! Azt hiszem, az sokat elmond, hogy több éve Tőlük rendelünk! Így tovább...

János Szánóczky János Vezető Háztechnikus Senior Technician

Forduljon hozzánk bizalommal!

Legyünk partnerek a tervezéstől a kivitelezésig!

Nagy Zsolt Levente - PannonLighting Kft.

Nagy Zsolt Levente

Világítástechnikai szakmérnök

Világítástechnikai tervezőként és műszaki szaktanácsadóként is arra törekszem, hogy a 10 éves szakmai tapasztalatommal és termékismeretemmel elősegítsem a legjobb megoldás kiválasztását és maximálisan támogassam a projektek magasszínvonalú és ügyfélközpontú megvalósítását.

Számunkra csak tökéletes megoldás létezik. Mindez csak személyes kapcsolattartással, ügyfeleink személyes megismerésén keresztül lehetséges. A velük kialakított bizalmi kapcsolat, a rugalmasság, a pontosság azok az értékek, amiknek eddigi sikereinket köszönhetjük, és amire a következő évek munkáját is alapozni kívánjuk.

Fodor Tamás
Zoltán

+36 30/518-3412

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális világításkorszerűsítési partnerként – az irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, múzeumvilágítás, csarnokvilágítás, LED világítás, ipari világítás, kültéri világítás, utcai világítás, vészvilágítás, biztonsági világítás, kijáratjelző világítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrásainak és lámpatestjeinek biztosítása mellett – világítástechnikai szolgáltatásaink kiterjednek a kapcsolódó igények kiszolgálására is, mint például: világítástervezés, világításkivitelezés, világításkorszerűsítés LED technológiával.

Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Egyedi ajánlat
- Tervezés - kivitelezés
- Minőségi partnerkapcsolat
- Garancia

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Világítástechnikai felmérés, világítástervezés, világításkorszerűsítés és szakmai tanácsadás minden partnerünk részére.

Világítás-korszerűsítés

- Vilagitáskorszerűsités
- Világítás felmérés
- Világítás kivitelezés
- Világítástervezés
- LED-esítés

Tovább
Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés a világítástervezéstől a kivitelezésig. Energiatakarékos világítástechnikai eszközökkel és költséghatékony megoldásokkal (LED)

LED - Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek
- Összetett kalkuláció
- Megtérülés számítás
- PDF-ben mentés

Tovább
LED - Megtérülés kalkulátor

LED - Megtérülés kalkulátor

Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg Önnek a világításkorszerűsítés, ledesítés, akár világítástervezési és egyéb költségekkel számolva.