PARKOLÓHÁZ VILÁGÍTÁS

A parkolóházakat és mélygarázsokat annak érdekében, hogy minél több autót tudjanak befogadni, általában szűkre tervezik, aminek következtében gyakran nehéz a tájékozódás. Ezt a helyzetet tovább rontja az is, ha nem megfelelőek a látási körülmények. A parkolóházakban a világításra többnyire a hónap minden napján, akár 24 órában is szükség van, ami az épület üzemeltetése szempontjából jelentős kiadásokkal jár.

Az energiaköltségek csökkentésére azonban a világítás minimalizálásán kívül is léteznek más alternatívák. Különösen azokban az esetekben érdemes a modernizáció ötletével foglalkozni, amikor ilyen magas üzemóra számban van szükség mesterséges világításra. Ezekben az esetekben számolhatunk a legrövidebb megtérülési idővel és azokról a szempontokról sem kell lemondanunk a takarékosság érdekében, amik igazán jóvá teszik egy parkolóház, vagy mélygarázs megvilágítását. Mert a gépkocsivezetők is szívesebben, rendszeresebben fognak egy olyan parkolóházat használni, ahol könnyen tájékozódhatnak, gyalogosként is gyorsan meg tudják találni a lépcsőkhöz, liftekhez vezető útvonalakat, ahol nincsenek sötét, átláthatatlan területek, és ahol magukat és értékeiket is biztonságban érzik.

Cégünk a teljes modernizáció mellett megoldást kínál abban az esetben is, ha nincs mód a teljes LED technológiára való átállásra, ha csak részleges átalakításokra van szükség. Az éppen hatályos szabvány (MSZ EN 12464-1) betartásával tervezzük meg a világítást, figyelembe vesszük, hogy az adott környezetben milyen külső behatásoknak vannak a lámpatestek kitéve, hogy milyen a parkolóház látogatottsági ideje, mikor vannak holt időszakok. Ezek alapján választjuk ki termékkínálatunkból a megfelelő IP védelemmel ellátott por- és páramentes, esetleg vandálbiztos lámpatesteket, vagy indokolt esetben a nagyobb energiatakarékosság érdekében mozgás- és jelenlétérzékelőt is beépíthetünk a rendszerbe.

Az alábbi linkeken tekintheti meg elektronikus katalógusainkat, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailen.

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális világításkorszerűsítési partnerként – az irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, múzeumvilágítás, csarnokvilágítás, LED világítás, ipari világítás, kültéri világítás, utcai világítás, vészvilágítás, biztonsági világítás, kijáratjelző világítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrásainak és lámpatestjeinek biztosítása mellett – világítástechnikai szolgáltatásaink kiterjednek a kapcsolódó igények kiszolgálására is, mint például: világítástervezés, világításkivitelezés, világításkorszerűsítés LED technológiával.

Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Egyedi ajánlat
- Tervezés - kivitelezés
- Minőségi partnerkapcsolat
- Garancia

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Világítástechnikai felmérés, világítástervezés, világításkorszerűsítés és szakmai tanácsadás minden partnerünk részére.

Világítás-korszerűsítés

- Vilagitáskorszerűsités
- Világítás felmérés
- Világítás kivitelezés
- Világítástervezés
- LED-esítés

Tovább
Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés a világítástervezéstől a kivitelezésig. Energiatakarékos világítástechnikai eszközökkel és költséghatékony megoldásokkal (LED)

LED - Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek
- Összetett kalkuláció
- Megtérülés számítás
- PDF-ben mentés

Tovább
LED - Megtérülés kalkulátor

LED - Megtérülés kalkulátor

Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg Önnek a világításkorszerűsítés, ledesítés, akár világítástervezési és egyéb költségekkel számolva.