VÉSZVILÁGÍTÁS

Áramszünet esetén az összes elektromos fogyasztó felmondja a szolgálatot. Sötét lesz, elsősorban azokon a helyeken, ahol nincs kintről beszűrődő fény sem. A helyzet gyorsan aggasztóvá válhat, különösen, ha veszélyes munkagépek is vannak a környezetünkben. Egy áramszünet nem csak az automatizált üzemekben szünteti meg a munkát, hanem a beálló sötétségben nehézzé teszi megtalálni a kijáratokhoz vezető utat is. Ha munkánk közben megszűnik a világítás, a tájékozódás hirtelen igen nehéz lesz, és a problémát a stressz is fokozza. Az, hogy kitör a pánik és megnő a balesetek száma, ebben a helyzetben több mint valószínű. Egy ilyen szituáció megfelelő tartalékvilágítási rendszer beépítésével elkerülhető. Lehetővé válik általa a tájékozódás, biztosítjuk vele a munkakörnyezetet, nem fogunk a kijárathoz vezető úton veszélyes gépekbe ütközni, leverni, meghibásítani őket, nem áll fenn a veszélye, hogy leesünk lépcsőkről, stb. A szükség esetén is világító táblák által jelölt úton biztonságosan, és a lehető leggyorsabban tudjuk elhagyni a területet.

A vészvilágítási rendszerhez tartoznak azok a lámpák, amikkel a menekülési útvonalat világítjuk meg, ha nem áll rendelkezésünkre a helyiségben természetes fényforrás, és maguk a menekülési irányt jelző táblák sem, melyek a vészkijárathoz vezető utat világítják meg. Ezek alapjául szigorú szabvány szolgál (MSZ EN 1838), mely meghatározza, hogy miként kell a vészvilágítási rendszert kialakítani, valamint azt is, hogy milyen szempontokra kell figyelnünk:

 

Az alábbi linken tekintheti meg elektronikus katalógusainkat, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailen.

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális világításkorszerűsítési partnerként – az irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, múzeumvilágítás, csarnokvilágítás, LED világítás, ipari világítás, kültéri világítás, utcai világítás, vészvilágítás, biztonsági világítás, kijáratjelző világítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrásainak és lámpatestjeinek biztosítása mellett – világítástechnikai szolgáltatásaink kiterjednek a kapcsolódó igények kiszolgálására is, mint például: világítástervezés, világításkivitelezés, világításkorszerűsítés LED technológiával.

Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Egyedi ajánlat
- Tervezés - kivitelezés
- Minőségi partnerkapcsolat
- Garancia

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Világítástechnikai felmérés, világítástervezés, világításkorszerűsítés és szakmai tanácsadás minden partnerünk részére.

Világítás-korszerűsítés

- Vilagitáskorszerűsités
- Világítás felmérés
- Világítás kivitelezés
- Világítástervezés
- LED-esítés

Tovább
Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés a világítástervezéstől a kivitelezésig. Energiatakarékos világítástechnikai eszközökkel és költséghatékony megoldásokkal (LED)

LED - Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek
- Összetett kalkuláció
- Megtérülés számítás
- PDF-ben mentés

Tovább
LED - Megtérülés kalkulátor

LED - Megtérülés kalkulátor

Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg Önnek a világításkorszerűsítés, ledesítés, akár világítástervezési és egyéb költségekkel számolva.