IRODAVILÁGÍTÁS

Sok időt töltünk el az irodában, többnyire mesterséges fénynél, túlságosan sötét helyiségekben. Cégünk megfelelő termékekkel, jó tervezéssel, akár helyiségenként, az adott körülményeket és munkafolyamatokat figyelembe véve létre tud hozni egy korszerű, funkcionális irodavilágítást, mely sem energiatakarékossági, sem munkavédelmi szempontból nem hagy kívánnivalót maga után.

A modern LED technika azonban ennél sokkal több lehetőséget tartogat számunkra. Például az adott napszakhoz igazíthatjuk a világítótestek színhőmérsékletét. Reggelente egy melegebb színhőmérsékletet állíthatunk be, amit napközben hidegebbre cserélhetünk, majd az esti időszakban ismét egy melegebb fény használatával gondoskodhatunk arról, hogy a bioritmusunk ne boruljon fel. Ezzel a technikával a fény azon érzetét kelthetjük, aminél jól érezzük magunkat.  A modern, vibrálás és káprázás mentes panelek fénye csökkenti az amúgy hiányos világításnál gyakran fellépő fáradási jelenség előfordulását. A LED lámpatestek üzemeltetés szempontjából is praktikusak, a (szabályozható fényerejű) LED paneleket és a kábelezést egyszerűen a hagyományos panelek helyére, az állmennyezetbe süllyeszthetjük. Karbantartási igényük is igen alacsony, a 40-50000 üzemóra idejű panelek cseréjére még egy hosszú nyitva tartású iroda esetében sem lesz egyhamar szükség.

Cégünk minden világítási területen, így az irodavilágítással kapcsolatos feladatok megoldása közben is törekszik a hatékony és gazdaságos megoldásokra. Általában az irodában a világítás két részből, az ablakokon át érkező természetes fényből és a lámpatestek fényéből tevődik össze. A széles sugárzási szögű panelek - minimális kápráztatás mellett- kitűnő fényerőt biztosítanak. Ezt a világítást többnyire a munkanap kezdetén felkapcsoljuk és a munkaidő alatt nem is kapcsoljuk le. Így az ablakok felől érkező természetes fényt egyáltalán nem vesszük figyelembe, holott az ablak mellett lévő területeket kitűnően megvilágítja. Itt használhatjuk ki a világításvezérlés nyújtotta lehetőségeket. Egy szabályozható fényerejű panelekből és fényérzékelő szenzorokból álló kombinált rendszert nem szükséges többé manuálisan kapcsolgatni, és energiát is csak annyit fog használni, amennyi az éppen aktuális körülményekhez passzoló, egyenletes világítás fenntartásához szükséges.

 

Az alábbi linkeken tekintheti meg elektronikus katalógusainkat, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailen.

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális világításkorszerűsítési partnerként – az irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, múzeumvilágítás, csarnokvilágítás, LED világítás, ipari világítás, kültéri világítás, utcai világítás, vészvilágítás, biztonsági világítás, kijáratjelző világítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrásainak és lámpatestjeinek biztosítása mellett – világítástechnikai szolgáltatásaink kiterjednek a kapcsolódó igények kiszolgálására is, mint például: világítástervezés, világításkivitelezés, világításkorszerűsítés LED technológiával.

Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Egyedi ajánlat
- Tervezés - kivitelezés
- Minőségi partnerkapcsolat
- Garancia

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Világítástechnikai felmérés, világítástervezés, világításkorszerűsítés és szakmai tanácsadás minden partnerünk részére.

Világítás-korszerűsítés

- Vilagitáskorszerűsités
- Világítás felmérés
- Világítás kivitelezés
- Világítástervezés
- LED-esítés

Tovább
Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés a világítástervezéstől a kivitelezésig. Energiatakarékos világítástechnikai eszközökkel és költséghatékony megoldásokkal (LED)

LED - Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek
- Összetett kalkuláció
- Megtérülés számítás
- PDF-ben mentés

Tovább
LED - Megtérülés kalkulátor

LED - Megtérülés kalkulátor

Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg Önnek a világításkorszerűsítés, ledesítés, akár világítástervezési és egyéb költségekkel számolva.