LAKÁSVILÁGÍTÁS

Amikor lakásunk otthonossá tételén fáradozunk, akkor nem csupán a falak színének kiválasztására, vagy a megfelelő stílusú bútorok vásárlására kell gondolnunk. Nem csak az ízléses kiegészítők lehetnek segítségünkre, lakásunk jól megtervezett világítása ugyanúgy stílusalakító eszköz, mely hozzájárul az általunk elképzelt hangulat megteremtéséhez. Ezt a területet nem csak technikai feladatként értelmezzük, törekszünk kihasználni a különböző megoldások adta megvilágítási lehetőségeket.

Cégünk egy adott helyiség világításának megtervezésekor minden esztétikai és technikai szempontot figyelembe vesz. A lakás világítási tervének elkészítésekor felmérésre kerül, hogy mekkorák a helyiségek, hol vannak a nyílászárók, hova jut elég természetes fény, vagy hová szükséges mesterséges világítást beépíteni. Figyelünk az önök szokásaira, hogy hol és hogyan szeretnének TV-t nézni, dolgozni, beszélgetni, hogy milyen bútorokat és hová helyeznek el, hogy melyik helyiséget mire szeretnék használni. Ezek alapján határozzuk meg, hogy általános, helyi, kiemelő, vagy dekorációs világításra van-e szükségünk az adott területen, hogy mekkora legyen a megvilágítás erőssége, hogy hova és milyen funkciókkal bíró kapcsolók kerüljenek.

Széles termékkínálatunkból segítünk kiválasztani, hogy milyen formájú, színű, stílusú lámpatestekkel tudnák a lakásukat még inkább az önök által megálmodott képre formálni.

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális világításkorszerűsítési partnerként – az irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, múzeumvilágítás, csarnokvilágítás, LED világítás, ipari világítás, kültéri világítás, utcai világítás, vészvilágítás, biztonsági világítás, kijáratjelző világítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrásainak és lámpatestjeinek biztosítása mellett – világítástechnikai szolgáltatásaink kiterjednek a kapcsolódó igények kiszolgálására is, mint például: világítástervezés, világításkivitelezés, világításkorszerűsítés LED technológiával.

Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Egyedi ajánlat
- Tervezés - kivitelezés
- Minőségi partnerkapcsolat
- Garancia

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Világítástechnikai felmérés, világítástervezés, világításkorszerűsítés és szakmai tanácsadás minden partnerünk részére.

Világítás-korszerűsítés

- Vilagitáskorszerűsités
- Világítás felmérés
- Világítás kivitelezés
- Világítástervezés
- LED-esítés

Tovább
Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés a világítástervezéstől a kivitelezésig. Energiatakarékos világítástechnikai eszközökkel és költséghatékony megoldásokkal (LED)

LED - Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek
- Összetett kalkuláció
- Megtérülés számítás
- PDF-ben mentés

Tovább
LED - Megtérülés kalkulátor

LED - Megtérülés kalkulátor

Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg Önnek a világításkorszerűsítés, ledesítés, akár világítástervezési és egyéb költségekkel számolva.