ÜZLETVILÁGÍTÁS

Az üzleteknek és áruházaknak speciális megvilágítási igényeik vannak. Ennek oka, hogy a többi világítási feladathoz képest az elvárások további, a kereskedelem által támasztott igényekkel bővültek. Az üzletvilágítás területén a gazdaságosság, a termékek kiváló megvilágítása, a színek minél tökéletesebb visszaadása mellett a kívánt hangulat megteremtése, a vásárlók érdeklődésének felkeltése a legfontosabb, mindez a belső tér építészeti kialakításához illeszkedve. Egy üzlet megvilágításának megtervezésekor- a már említett szempontokon kívül - azt a sajátosságot is figyelembe kell vennünk, hogy az üzletekben gyakoriak az átalakítások. Így a megvilágítási rendszernek flexibilisnek kell lennie, és a folyton változó világítási koncepciók miatt biztosítania kell, hogy hol több, hol kevesebb lámpatestet tudjunk rá felszerelni. Egy jól átgondolt sínrendszer kiépítése után ezek a változtatások is lehetségesek, a legkisebb erőfeszítés nélkül.

Termékkínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos fémhalogén lámpák mellett már olyan magas színvisszaadású (Ra/CRI >90)), energiatakarékos LED-es lámpatestek is, melyeknek köszönhetően a termék színeinek minden árnyalata természetesen adódik vissza, ezáltal nem vezeti félre a vásárlókat. A fényforrások fénye mentes az UV és IR sugárzástól, így a megvilágított tárgy színei nem változnak meg, vagy halványulnak el úgy, mint például direkt napsugárzás esetén. Az eladni kívánt tárgyakat egy jó megvilágítással a fókuszba helyezhetjük, és a vevők számára az összes részletet láthatóvá tehetjük. Keskeny vagy szélesen sugárzó reflektorok segítségével lehetőségünk van egész felületeket, vagy csak bizonyos tárgyakat megvilágítani.

Ezeknek a szakmai szempontoknak a figyelembe vételével létre tudunk hozni egy funkcionálisan megfelelő világítást. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy a lehetőségek ennyiben nem merülnek ki, ha üzletvilágításról van szó.  Nem csak a fényforrásokból érkező fényt, hanem maguknak a lámpatesteknek a színét, stílusát, egyediségét is felhasználjuk az üzlet dizájnjának kialakításához.

Dizájnerek által tervezett lámpatest kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönfélébb színek, formák, stílusok.

Az alábbi linkeken tekintheti meg elektronikus katalógusainkat, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailen.

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális világításkorszerűsítési partnerként – az irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, múzeumvilágítás, csarnokvilágítás, LED világítás, ipari világítás, kültéri világítás, utcai világítás, vészvilágítás, biztonsági világítás, kijáratjelző világítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrásainak és lámpatestjeinek biztosítása mellett – világítástechnikai szolgáltatásaink kiterjednek a kapcsolódó igények kiszolgálására is, mint például: világítástervezés, világításkivitelezés, világításkorszerűsítés LED technológiával.

Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Egyedi ajánlat
- Tervezés - kivitelezés
- Minőségi partnerkapcsolat
- Garancia

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Világítástechnikai felmérés, világítástervezés, világításkorszerűsítés és szakmai tanácsadás minden partnerünk részére.

Világítás-korszerűsítés

- Vilagitáskorszerűsités
- Világítás felmérés
- Világítás kivitelezés
- Világítástervezés
- LED-esítés

Tovább
Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés a világítástervezéstől a kivitelezésig. Energiatakarékos világítástechnikai eszközökkel és költséghatékony megoldásokkal (LED)

LED - Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek
- Összetett kalkuláció
- Megtérülés számítás
- PDF-ben mentés

Tovább
LED - Megtérülés kalkulátor

LED - Megtérülés kalkulátor

Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg Önnek a világításkorszerűsítés, ledesítés, akár világítástervezési és egyéb költségekkel számolva.