CSARNOKVILÁGÍTÁS

Egy csarnok megfelelő világításának kialakítása nagyszabású befektetés. Ahhoz, hogy az eredménnyel elégedettek legyünk, nem mindegy, kire bízzuk ezt a feladatot. A Pannon Lighting Kft az önök hozzáértő partnere a modern csarnokvilágítás területén is. Rendelkezésükre állunk az ipari világítással kapcsolatos kérdések terén, és a kivitelezéshez szükséges különböző termékek széles szortimentjét is biztosítjuk önöknek, a hagyományos csarnokvilágítóktól, mélysugárzóktól, fényvetőktől kezdve a piacon épp fellelhető, legmodernebb LED-es lámpatestekig.

Cégünk vállalja a fényterv készítését is. Ez abban segít, hogy az adott megvilágítási körülmények, a megvilágítandó területek méretének és fényigényének figyelembevételével meg tudjuk határozni a kívánt lámpatestek optimális teljesítményét, számát. A folyamat tehát segít kiválasztani a feladathoz legjobban illeszkedő termékeket, a legkevésbé kápráztató megoldásokat és rendszerünk költséghatékonyságát is elősegíti. Javaslatot tesz az elrendezésére, különböző izolux görbe térképek rajzolására képes, és lehetőség van a megajánlott lámpatest kiosztás módosítására is. Ahhoz, hogy a szükséges fényerőt úgy tudjuk biztosítani, hogy a lehető legkevesebb energiát használjuk fel, de közben betartsuk a kötelező munkavédelmi szabályzat által előírtakat, világításvezérlést is építhetünk rendszereinkbe.

A csarnokokban többnyire a jó látási viszonyokat igénylő szerelési, gyártási munkálatok hatékonysága is növelhető egy megfelelően magas fényerejű megvilágítással, mely a szemet nem erőlteti meg annyira, így a szem fáradásából eredő hibák száma is csökkenthető.

Az összes fizikai ok és előny mellett azonban igen fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy egy jó megvilágítású munkahely jó közérzetet biztosít, ösztönzi, stimulálja a munkavégzőket, segíti a termelékenység szinten tartását.

Nekünk fontos, hogy partnereinknek a legjobb megoldásokat találjuk meg. Bármilyen ötletre nyitottak vagyunk, és mindig arra törekszünk, hogy azt gazdaságilag is megtérülő, hatékony, időtálló módon valósítsuk meg.

Az alábbi linkeken tekintheti meg elektronikus katalógusainkat, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailen.

Teljes körű világítástechnikai

szolgáltatások

Professzionális világításkorszerűsítési partnerként – az irodavilágítás, üzletvilágítás, lakásvilágítás, múzeumvilágítás, csarnokvilágítás, LED világítás, ipari világítás, kültéri világítás, utcai világítás, vészvilágítás, biztonsági világítás, kijáratjelző világítás, parkoló világítás és egyéb világítási területek fényforrásainak és lámpatestjeinek biztosítása mellett – világítástechnikai szolgáltatásaink kiterjednek a kapcsolódó igények kiszolgálására is, mint például: világítástervezés, világításkivitelezés, világításkorszerűsítés LED technológiával.

Irodavilágítás

Irodavilágítás

Világítási megoldások a mindennapi munkához vibrálás mentes LED panelek, tükrös-rácsos lámpatestek, mélysugárzók felhasználásával.

Üzletvilágítás

Üzletvilágítás

Shop-ok, üzletek stílusos megvilágítása magas színvisszaadású LED fényvetőkkel, háromfázisú sínrendszer segítségével.

Csarnokvilágítás

Csarnokvilágítás

Csarnok és ipari világítás hatékony kivitelezése, csarnokvilágítókkal, mélysugárzókkal és fényvetőkkel.
 

Vészvilágítás

Vészvilágítás

Biztonsági világítás kialakítása a legkorszerűbb LED-es irányfényekkel, kijáratmutatókkal és tartalékvilágítási rendszerekkel.

Világítástechnikai Szolgáltatások

Világítástechnikai eszközök beszállítása kiemelten épületüzemeltetők és karbantartók részére. Személyes kapcsolattartás és a felmerülő egyedi - kapcsolódó - igények teljes körű, magas színvonalú, mégis költséghatékony kielégítése. Valamennyi partnerünkkel személyes és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. A kialakuló megszolgált bizalom ugyanis versenyelőnyt jelent, így ennek eléréséért mindent megteszünk.

Ingyenes felmérés és szállítás

- Egyedi ajánlat
- Tervezés - kivitelezés
- Minőségi partnerkapcsolat
- Garancia

Tovább
Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérés

Világítástechnikai felmérés, világítástervezés, világításkorszerűsítés és szakmai tanácsadás minden partnerünk részére.

Világítás-korszerűsítés

- Vilagitáskorszerűsités
- Világítás felmérés
- Világítás kivitelezés
- Világítástervezés
- LED-esítés

Tovább
Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés a világítástervezéstől a kivitelezésig. Energiatakarékos világítástechnikai eszközökkel és költséghatékony megoldásokkal (LED)

LED - Megtérülés kalkulátor

- Fényforrások
- Lámpatestek
- Összetett kalkuláció
- Megtérülés számítás
- PDF-ben mentés

Tovább
LED - Megtérülés kalkulátor

LED - Megtérülés kalkulátor

Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg Önnek a világításkorszerűsítés, ledesítés, akár világítástervezési és egyéb költségekkel számolva.